Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krafternas längtan

Längtans starka krafter
efter dig min kärlek...
ropar i det tysta av hjärtats djup
tystnadens ljudliga eko...
hungrande törstande drivna
att få smaka dig till fullo till mättnad


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-09 18:49



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
ja, denna längtan
som både kröner
och korsfäster oss....
mycket-mycket-fin....
kb
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Det måste vara till fullo. Annars blir det ingen mättnad.
2008-06-09

  Havsbris
precis så...
hoppas vibrationer
känns på andra sida ;o)

Längtan är en söt
straff som gör returen
mer smakrik ;o)

Mystiska vågor av
kärleken!
2008-06-09

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket fin kärleksdikt.
2008-06-09

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP