Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk


Man sa mig;
- du är bra,
var ödmjuk till idiotins gräns.
Ja, jag är svensk




Fri vers av cinnamonskin
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-07-02 11:27



Bookmark and Share


    Peter Giger
Så sant så sant...
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin