Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst


I värmen törstar vi alla

Vattnar på jobbet

Vattnar på kolonilotten

Läskar mig själv med

ett glas nygjord rabarbersaft

i värmen




Övriga genrer av eva m h
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-09 22:50



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Mmm nygjord rabarbersaft
låter läskande gott!
Viktigt vattna sig mycket!
2008-06-16

  Michaela Dutius
ja vattna växter och sig själv är nästan heltidssysselsättning just nu.
Vacker poesi
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h