Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste genom vintern, om du vill se sommaren igen



ångest och vila

smärta och kärlek

vrede och frid

ånger och hat



genom allt, måste du vandra

genom vintern, för att få se en sommar igen




Övriga genrer av Latifa Baker
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-10 11:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tunnlarna och ljuset...
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet