Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns inte

 

slagen ekar än
mina armar känns än
men jaget känner inte

jag kom precis hem
en smörgås med ost
en liten droppe vatten
i det tomma
men slaget känns än

fast det inte känns

jag tänker på dig
som haft en hand över din själ
som letat efter sanning
och som inget annat förstått
eller förmått

som önskat något
fast inte kunnat förklara
som vetat utan att skrika

jag tänker på dig
du vet vem jag är
du vet att du är du
du vet
men du vill inte se

 

 

 glöm inte
inget barn
förtjänar
eller kan leva med
att PAPPA inte bättre visste
ett slag
eller en näve
eller ett ord

ingen pojke
ingen flicka
ingen levande
skall få
dessa
mot sin själ
då själen är Gud




Fri vers av Latifa Baker
Läst 639 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-07 02:54



Bookmark and Share


    JJ VIP
Verkligen stark och fint berörande skrivet! Tyvärr har generationer av barn blivit misshandlade i guds namn "du skall aga ditt barn" du skall hedra din fader och din moder" är väl två bibelcitat som man som troende idag bör göra upp med och i samma stund fördöma dom som slog/slår sina barn i guds namn. Mvh. JJ.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet