Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haven't we suffered enough...

 

 

vi går och vi sår
och vi trär trådar
under hav av åar som växer

ut längs viken
och vi bygger och hamrar och
vi vänder 

innan viken blivit öppen
därute på fältet
som du ser där jag

går och jag sår
och mina trådar är svarta
grenar av önskan

jag hoppades du skulle finna
mig innan jag fann dig
så att du med dina vyer

av papp kunde läka
kanske inte mig men
alla åar

som jag inte alls kan finna




Fri vers av Latifa Baker
Läst 563 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 09:15



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
En svindlande vacker dans av ord och meningar, som i trans
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet