Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalet

 

 

man talar om frihet
man talar om längtan
man talar om livet
man talar om kravet

man öppnar ett fönster
man letar febrilt
man hör en sång
över bergets topp

önskan om ett annat
en annan
en annorlunda tid
ett annat mål

skalet av mig själv
likt en skärva av rost
mot solens strålar
om en önskan till kropp

jag trodde du visste
jag trodde du förstod
att där skalet skälver
finns ännu ett hopp

så blås dina lungor
av liv i min mun
låt handens smek
röra mitt hår

dina armar runt mitt skal
av damm och rost
dina ben
runt min arma kropp

så blås blås blås
ditt liv i mig
så leendet får gro
och det som en gång var ett skal

får äntligen bli ett bo




Fri vers av Latifa Baker
Läst 537 gånger
Publicerad 2009-04-20 10:42



Bookmark and Share


  Roula O
oerhört vackert poetat...gillar dessa rader i hopp och längtan till livet...
*applåder i massor och bokmärkes*
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet