Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma glas och fylld sårbarhet

 

trippande steg
i natten mot gryning
glaset tomt på whiskey
då solen tittar fram

ådror fyllda av sår
själar utan närvaro
bittra tårar
glans runt en arm

vänder inte vinden snart?

kan inte kan inte kan inte
glömma ögon av åtrå
kan inte vill inte får inte
längta

så jag fyller mitt glas
med blaskig whisky
då solen tittar fram
och fyller mina ådror




Fri vers av Latifa Baker
Läst 547 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-25 10:59



Bookmark and Share


  Roula O
en smärtsam längtan...bra skrivet!
2009-04-20

  elden
Uppskattar verkligen sättet du skriver på, det är fulländat på något sätt. Applåder
2009-04-14

  Seasons VIP
Enkel och flytsam, bra skrivet.
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet