Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

 

musik i bultande rytm
folk folk folk
dina ögon klär av mig
långsamt

jag ser det

men du får inte komma
inuti
eller ens utanpå
bara ögon

sex sex sex
det är allt det handlar om
hett svett och mer
inuti

dit du inte får gå
eller komma
sex

inuti mig
runt dig
där vi inte får vara
ens för en sekund

så musiken dunkar på
i samma takt
som jag velat dunka
runt dig




Fri vers av Latifa Baker
Läst 520 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-25 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet