Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade syster, där du nu är


Olyckssyster

 

såg någon hur du letade
såg någon hur du grät
såg någon hur du famlade
efter livet du tappat

var fanns jag när du längtade
vem var jag när du log
skuggorna ter sig långa nu
här i mörkret inom dig

kära olyckssyster
så vacker och så älskad
med glädje vi trodde var sann
till livet i vår stora värld

kroppen som ett skal
kring en zombie utav ångest
med krävande själ och utnött hjärta
vad hade vi väntat

var fanns vi då du sprang
var fanns våra händer då dina sträcktes ut
din genväg tog dig inte dit du trodde
var fanns jag då du sprang dit
var fanns jag då livsviljan tog slut

kära olyckssyster
låt det inte vara slut

jag behöver min syster
jag behöver dig älskade
kära olyckssyster
du får inte ta någon genväg
jag ska stanna hos dig
om jag får




Fri vers av Latifa Baker
Läst 566 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-16 11:31



Bookmark and Share


  Andrum
Fin och sorglig dikt
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet