Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka


Ödmjukhetens styrka

är sprungen ur svaghet




Övriga genrer av eva m h
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 17:42



Bookmark and Share


  Simmerskan
Jo, just, jag skulle ju säga att de var ett kanonverk också ^^
2008-06-24

  Simmerskan
jag håller med dig, men jag tror också att ödmjukheten kommer med erfarenheter, det man sett, hört och de människor som man mött...
2008-06-24

  Gunilla VIP
Den som tillåter sig att
känna
erkänna
svaghet
är den som med ödmjukhetens
och acceptansens ögon på
omgivningen ser.
Fin och sann text!
2008-06-16

  Michaela Dutius
Ja absolut allt annat är omöjligt
2008-06-10

  Lars Anders Johansson
Är inte ödmjukhet en styrka bara för den starke?
2008-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Alltid.
Men ödmjukhet är ett missbrukat begrepp.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h