Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så varmt

I mitt hjärta
finns du gömt..
bär dig inom alltid
värme fyller hela mig
ljuvt av kärleken från dig..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 22:50



Bookmark and Share


  Maria T
I dikten tolkar jag himmelsk kärlek
2008-06-13

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Tänk vad vi kan gömma
i hjärtat......
minnen och bilder
och ett namn som fyller
oss med värme som
Du så vackert beskriver...amen
kb
2008-06-11

  Havsbris
du skulle inte gömma honom
hahahha

älskar du någon, släpp den fri!!
NEJ!!!! Gör inte det, jag skojar
;o)

låt värmen kvarstår, det är källan
till livet vännen, allt som är värd
att kämpa på :o)
2008-06-11

  Sladjana Zubcevic
\" I mitt hjärta
finns du gömt..
bär dig inom alltid
värme fyller hela mig
ljuvt av kärleken från dig.. \"
V A C K E R T
2008-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Ett skönt sätt att bli värmd på.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP