Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en konst att le med sprucket leende

genom krossade glasrutor
splittrar sig ljuset
mot jordens ansikte
genom tårar av glasskärvor
pressar sig regnet mot
spruckna minnen

 

Rosor som fallit
rosor som gråter
vissnat och blommat igen

det är en konst att le med sprucket
leende
en konst att le med
tårfyllt hjärta

ändå gör vi det gång på
gång för att dölja
vårfloden inom oss

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-11 00:23



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
oooooj
2008-06-12

  Maria Zena Viklund
så sant och vackert skrivet!
2008-06-11

  Michaela Dutius
Suverän text som letar sig in i mitt hjärta- och stannar
2008-06-11

  Carola Zettergren
UNDERBART BRA!!!!Applåder!!!
2008-06-11

  Dontlove
Otroligt fint skrivet mycket bra :)
har den som bokmärke
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~