Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets röst

Just där..
stundens tystnad
liv av stillhet
livets röst...
viskande susning
genom alltets rymd
framträder klart i
klarhet av ljus
fångar det in..
röstens vind


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-11 22:04



Bookmark and Share


  Lilla Mari
Lugnet infinner sig. Mycket fint.
2008-07-01

  Karl-Bo Lundstedt VIP
härliga tysta symfoni...
underbart beskrivet....
kb
2008-06-14

  jojanni
Jag håller andan och lyssnar...
2008-06-14

  Havsbris
Grattis för placering
som läsvärd vännen,
du är alltid värd, vad
som helst,,, ;o)
kram
2008-06-13

  * Ammi *
Vackert.....!
2008-06-13

    ej medlem längre
det här med ljud ja...*L*
Blev glad att även denna handlade om det.
2008-06-13

  Maria T
Just här i stillheten i tystnaden
framträder livets röst.
Vackert
2008-06-13

  Sladjana Zubcevic
Så vackert min vän !
2008-06-12

  Havsbris
vacker bild vännen ;o)
alltid mjuk och härlig
skriven...

man kan tolka titeln
som är underbar
på många sätt,
och om vinden, tänker
jag på den varm en
som kommer från
Afrika och jag kände
i min ansiktet, hela
kroppen...

tack för bilden och
minnen ;o)
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
And wild is the wind...wild is the wind...
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP