Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolastång

natten tog ALLT

av det som funnits

och när jag vaknade i solens

uppgång så hade jag

kommit till insikt

om

att

du var inget man

saknade




Fri vers av NågonAnnans
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-11 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans