Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar sommar sommar


Årets sommarpratare har presenterats idag

Jag har inte lyssnat på sommarpratarna på länge

Men i min ungdom hörda man

\"Sommar sommar sommar\"

hemma i trädgården och på badstranden

På den tiden man lyssnade på radioprogram




Övriga genrer av eva m h
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-11 22:53



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Sommarpratarna tycks idag ha
andra tider, tänkte jag.
Sent omsider, jag förstod,
andra tider hade jag!
Din text får mig att
tänka efter, om jag inte skulle
kunna passa in sommrpratarna
denna sommar?
2008-06-16

  Maria T
Jag brukar lyssna på sommarpratarna.
Många är värda att lyssna på
2008-06-15

    Maria Malm
Känns igen. Det är lite synd, för de har ofta mycket att berätta för andra.
2008-06-12

    ingvar VIP
Ja, verkligen! Nu för tiden är det lite si och så med det, förmodar jag.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

eva m h