Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad


Jag jagar lättnadens suck
för att slippa växa upp
Min mun vill forma lättnadens leende
för att slippa ta beslut
Jag letar vita små lögner
för att slippa konsekvenser
Jag bad aldrig om att bli
äldre än nio månader




Fri vers av cinnamonskin
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-07-03 13:27



Bookmark and Share


  Eduardo
härligt... lätt att identifiera sig med texten.... favvodikt
2005-08-28

    judas ifrån hemavan
skitbra, de två avslutande raderna är grymma!
2005-07-07

  vissla
jag jagar lättnanens suck
för att slippa växa upp


det här blir en favorit
2005-07-04

  madinsane
den skriver jag under på.. klockrent!
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

cinnamonskin
cinnamonskin