Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och i den änden svävar en drake






Vad gör du hela
dagarna
sa han



om du har tid
skall jag berätta
sa hon

och nystade fram
den tråd

som var bunden
vid tidens yttersta ände




Övriga genrer av Bim
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-13 10:49



Bookmark and Share


  Tabes
Riktigt bra Bim!
2008-06-15

  Elaine.S VIP
Alldeles underbar läsning....
2008-06-13

  Per Rydberg
Du trollbinder språket. För mig öppnar dikten en dörr: Nytt synfält visar sig- och jag njuter din dikts förmåga att ge känslan och inte intellektet insikt om sammanhang!
2008-06-13

  * Ammi *
fantastiskt skrivet!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Bim