Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ribbon round my heart

Något snör ihop mig inombords
En rosett runt mitt hjärta
som inte går att få upp

Den stora knuten i mitt bröst,
Den som värker och smärtar
Den går jag med varje dag.

Inte ens mina tårar
kan skölja bort knuten i mit inre


Wash away the Pain

please?


Laga mitt hjärta med karlssons klister
hjälp mig att må bra
igen?




Fri vers av Loviza
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 14:33



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Jag bör bära med mig lite extra Karlssons klister darling - Bara för dig! <3
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza