Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetens färger

Naturens skönhet
väller fram...
grönskans alla färger
målar konstverk..
oändlighetens tavlor
framträder i skönhet
av vackra bilder...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-14 12:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänk att t o m grönskan har nyanser.
Det säger en del om hur mångfacetterad Skaparen är.
Min fru sade en gång att precis på samma sätt som Gud gjort blommor med olika färger så har han gjort människor med olika färger.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP