Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Dracula

Sylvassa vita tänder
mellan fuktiga blodröda läppar
tillhörandes
ansiktet mittemot
på tunnelbanan

fascination av hög grad
finner mig själv
stirra som besatt
på just munnen

hur skulle det smaka
de där blodröda läpparna
tändernas skarphet
mot min längtande hud

Mr dracula....
din mun är ta mig fan det sexigaste jag sett
på mycket länge




Fri vers av Lindan
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-07-04 00:13



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
vampyrens sensualitet har du inte missat... dessutom bakat in den i nutid... bra gjort!
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindan
Lindan