Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Autism..igen...


Omöjligt

att förklara

jag sitter inlåst i min egen smärta

ni ser mig som så kunnig

så korrekt ibland rent utav genial

så slår mina reaktioner sönder allt

ett beteende ingen väntat sig

förlåt min gråt

förlåt min skräck

förlåt mina kaosreaktioner

om ni bara visste vad ledsen jag är och

 hur allt sitter fast och förtvivlar inuti

hela tiden

sekund för sekund

minut för minut ändå så

lever jag

 dag efter dag kämpar jag




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 576 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-06-14 16:36



Bookmark and Share


    Maria Malm
Du är så duktig på att skriva om detta..men varför be om förlåtelse för något man absolut inte kan rå för..
2008-06-15

  friheten
Starkt och bra skriven
2008-06-15

    Melona
starka rader med stort innehåll och känsla,

omöjligt...fast du lever ändå; tyder på styrka!
2008-06-15

  * Ammi *
förlåter allt även om jag inte blivit \"drabbad\", du ger mig livslust!
2008-06-14

  aol
jag bara lider men håller din hand stadigt tills det är över
tack för att du är du
2008-06-14

  Ronny Berk
så väl beskrivet om smärtan och inlåsningen här förmedlas ...den textens jag-form förstärker intrycket...ja...
2008-06-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Med ord kläder hon känslorna
och beskriver läget
precis som det är för diktjaget
och för de som är autistiska.

Du har sinne för att skriva,
och du kan, även om du kanske tvivlar ibland.

Men dina texter är många gånger fenomenala i sin träffsäkerhet...!

Applåderar!
2008-06-14

  mayhem and order
Förståelse-Beundran.
TACK!
2008-06-14

  noname_realmind
Du sätter ord på det svåra på ett alldeles förträffligt sätt...

Beundrar din kämparanda - keep it going!! :))
2008-06-14

  RogerIvan
Känner att här sätter du ord på en svårförklarad upplevelse.
Det är svårt att sätta egna ord på en egen känsla så att en annan människa förstår och kan känna...
Här lyckas du.
Igen...
2008-06-14

  korpfjäder
liv är nog inte lätt hur det än ser ut i hjärnan - men många vet kanske inte att alla är olika...och tror att de flesta fungerar likadant som de själva - och då blir autism fullständigt omöjligt att förstå.
2008-06-14

  ¤Anne¤
ja det är tungt bara att läsa din text här.
du lägger ut orden så jag förstår,
och våndas med dig.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren