Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besparing


Nattens mörker röjer ikke
månglansspåren avslöjar
det som i dagens ljus döljs

den som vänder innan den sista bron
i rädsla för att slita sina sulor
riskerar att mista en himmel.




Fri vers av _Mian_
Läst 321 gånger
Publicerad 2005-07-06 01:21



Bookmark and Share


  Markattan
Tänkvärt och vackert skaldat! Gillar speciellt sista stycket och orden går rakt in.
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_