Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig

När du inte längre såg, vacklade jag vid kanten av ett stup
När du inte längre hörde, skrek jag ut min ångest
När du inte längre fanns, slutade mitt hjärta också slå




Fri vers av Elfrida
Läst 626 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-04 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida