Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig

Smyger stilla
kärleksfullt
över din hud..
min längtan
av begär...
greppar tag av
det oemotståndliga
att få erövra dig.....


mare







Fri vers av mare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-15 11:07



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-06-15

  karenina VIP
skönskrivet begär!
2008-06-15

  Johan Bergstjärna VIP
Härliga berörande rader.
2008-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Vissa landskap måste bara intas.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP