Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaklig måltid..

Erotikens sötma..
flödande ljuvlig
sensuellt vacker..
att få bli mättad av
detta underbara....
smakligt njutbara goda..
en rätt utan dess like som
inte är av denna värld.....
utan tar till oändlighetens höjder
till en helt annan underbar värld...




mare





Fri vers av mare VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-15 19:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ändå är det bara preludier...skuggor...
2008-06-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
ett sätt att hålla med
är att bara vara tyst..
och det ska jag vara nuu...
kb
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP