Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej älskling, jag ville bara berätta att jag älskar dig. men det säger jag bara när du har somnat. j

hej älskling

förlåt
för att jag råkade
ramla ner
i ditt hjärta
och det är bara
där jag vill
andas just nu

mitt hjärta
slår dubbla slag
när du viskar
älskling
och när du
håller om mig
vill jag att alla
ska se
på mig och dig

vi går kanske inte
alltid hand i hand
och även om
våra band
slits
kommer jag knyta
hårdare
och hårdare
runt om dig
för sådana
som du växer inte
på träd
det säger mamma
också

jag sjunger och visslar
mer än vad
jag gjorde förr
och kanske
är det för att sång
förmedlar kärlek
eller
på något annat vis
men på något vis
rusar
en känsla inom mig
och för första
gången på länge
kan jag känna
att jag lever

och det är
bara med dig
jag lever

du
får aldrig lämna
mig
för jag håller hårt
för mamma säger
att sådana som du
växer aldrig på
träd

dessutom gillar jag
att sjunga




Fri vers av leika
Läst 954 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-06-15 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbart!
och de sista två raderna var liksom pricken över i:t.
2011-01-13

  edion
Vacker text som berör och förmedlar en underbart varm känsla.
2010-03-29

  dunkar
Vackert!
2009-05-18

    tehdog
Fjärde stycket var underbar..
2009-02-16

    sårosa
å va fin ,.. tycker ``för mamma säger .. o allt annat med, fint!
2009-01-17

    Mymlan.
så vackert!

"dessutom gillar jag
att sjunga"

verkligen helt underbart!
bokmärkes
2008-10-19

  teaterapa
ååå vad bra , den är så varm och så kärleksful att man nästan gråter för att den är så fin
2008-08-08

  Tymin
helt underbar! man blir glad och lycklig utan att förstå varför.
2008-06-15

  Teresia Ridell
Alldeles underbart !!!!
2008-06-15

  Pontus W.U
En sån värmeglad känsla bubblar upp i bröstet jag läser från!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

leika
leika