Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelhaj

 

När korthuset faller
drar det mig med
huller om buller
vi landar med besked

Blott en spader tia
bland knektar och ess
landar jag nederst
känner din press

Du spelar dam
i mörkret med mig
påstår det är hjärter
men det stämmer ju ej

Om jag byter spel
kan jag vända mig bort
jag är så väldigt rädd
att vi är av samma sort

 

 




Fri vers av Mona*
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-15 18:52



Bookmark and Share


  * Ammi *
man ska inte spela om man förlorar
2008-06-15

  korpfjäder
jamen är det inte förfärligt det där med samma sort, och att behöva vara rädd för det.
Tänk om det skulle vara helt rätt!
2008-06-15

    glasa VIP
i den här
känns en rädsla
stark längtan
men
nervös
spänning
jag blir oro
av den
2008-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Ett, tu, tre dyker det upp, det som Motörhead sjöng om...
The Ace of Spades!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*