Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthet

 

Ville ringa och berätta för dig

att man ska läsa mig

att Transtömers dotter

ska sjunga därutav

men jag vet att du gett dig av




Fri vers av Mona*
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 18:56



Bookmark and Share


  korpfjäder
Ja det kan man kalla stolthet - och en knivsudd besvikelse kanske.
2008-06-15

    glasa VIP
att vara läst
och besjungen
men sent
efter
.

den
både reser sig stolt
och suckar
k
o
n
s
t,aterar
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*