Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varandra

Varma vindar
vidrör oss..
barfota vandrar
på sandens mjuka
intill havets vågor..
min hand tryggt i din
trygga i varandra
så nära av kärlek..
vinden havet stranden
famnar oss i stundens nu
utan sagda orden...
finns vi bara för varandra



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-15 20:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Önskar jag fick vara med om detta en enda gång till innan jag dör - vilket förhoppningsvis blir snart.
2008-06-16

    ej medlem längre
En ljuvlig bild målar du fram! Jag skulle ge min själ för några sandkorn:))
2008-06-15

  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-06-15

  aol
så härlit sant bravo
2008-06-15

  Fånga dagen
Oj vilken bra text vilket flyt i texten det ena ordet avlöser det andra och man njuter av att läsa
Anna-karin
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP