Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YES JOHAN


Jag är en stolt moster idag

Min systerson vann

en stor golftävling

här i Sverige i helgen

Spelade fantastisk golf

Jag är så glad för hans skull




Övriga genrer av eva m h
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 00:31



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Stolthet och glädje stort är
att uppleva, känna, erkänna!
Grattis till din systerson
och till dig!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h