Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens eld

Du skapar älgskogs längtan..
djupt inne i mig..
med dig vill jag vara
du min lust av kärlek..
till dig vill jag komma
vi tillsammans i
kärlekseldens låga..
ska vi brinna för varandra
av kärlekens hetta så stark



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-16 11:12



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahha

paradiset i orden,
du är underbar,
av så få verser
ger du livet till
livet!!

Det finns inte mycket
att säga, när du
säger allt!! ;o)
2008-06-16

  friheten
Vacker skriven igen Mare
2008-06-16

  Bibbi VIP
Ja, så var det tänkt i skapelsens morgon.
Applåd!
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Smälta samman till ett.
Det var ju det som var ursprungstanken.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP