Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bidrag


Nu är det riktigt bidrag

ibland blommorna i rosgården

Jösses vad det surrar




Övriga genrer av eva m h
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 16:47



Bookmark and Share


  karenina VIP
denna var härlig! :-)
2008-06-16

    Birgitta Wallgren
Den bästa av bidrag!
2008-06-16

  Marreb
hehe kul
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
En ny rolig definition av ordet \"bidrag\"!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h