Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viljan....


är att vara nutid

och framtid

men utsätts ständigt

för dåtid

det som var

men när

har tiden

lyssnat

på min vilja




Fri vers av glittertindra
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-16 21:49



Bookmark and Share


  karenina VIP
bra!! det är så lätt att fastna i dåtid istället för att försöka vara och njuta i nuet, det är ju på sitt sätt den enda tiden vi kan påverka. om framtiden vet vi intet..
2008-06-17

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-06-17

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
när har tiden lyssnat på min vilja.., en fråga som får dagen att sjunka in,
2008-06-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tiden gör, som den vill
till och med tiger still
man kan undra, vad den
är till för, den kunde väl
göra, som vi vill... .. .
Men tid, sägs vara abstrakt
något vi människor hittat på
så utan den, man kanske hade
klarat sig bäst, ändå... .. .
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra