Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalka

Vågor av svalka
sköljer över
det heta..
på naken hud
av längtans törst


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 22:33



Bookmark and Share


  coffe
underbara strofer med styrka och frid..c
2008-06-17

  Havsbris
hmmm

vad skönt dina orden
känns,
dina pårlor av sötvatten,
fräscha och varma,
samtidigt...

vackra tavlor, vilka
vill man bara drunkna i!!
Längtans törst, vad
elegant... ,o)
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Den svalkan brukar jag få från himlen, när det blir som värst...
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP