Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende..

Så där underbar
ljuvlig härlig är du
när du ler emot mig...
fyller på mitt inre med
glädjetoner av musik
genom hela min kropp
strömmar kärleken fram


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-16 23:26



Bookmark and Share


  Fånga dagen
vackert:) kärlek
2008-06-18

  Havsbris
Så klart är du mer
än värd, sätt att du
sprider kärleken och
glädjen med dina
ord av guld... ;o)

Grattis vännen för
placering!!
2008-06-18

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Ja, här beskriver du känslorna väl. Leendet som kan förvrida, glädja, få en att maniskt fastna... Hälsar Fredrik
2008-06-18

  Leif Furstedt
Vackert skönsjungande rader.
2008-06-18

  Elaine.S VIP
Ett sånt leende lever man länge på...
2008-06-18

  mayhem and order
Titeln säger mycket om vad som skall komma & visst är det skönt med en sådan känsla. Grattis till en av fem nu på morgonen.
2008-06-18

  Kalle.O
Härligt!!
2008-06-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
skrev en gång i tiden en sång om
ett leende.... blev en \"resa åter\"
när jag läser denna underbara......
kb
2008-06-18

  Lars Hedlin
Så fint kram
2008-06-17

  Carola Viola Hedelius VIP
Ja ihhh den där känslan
2008-06-16

  Havsbris
suck...
jag vet vad du
pratar om...OM
jag vet ;o)

Som skrev förut,
jag blir andlös,
sådana ord är
en fröjd till alla
sinnen, lycka
finns och vi måste
ha hittat den...

;o)
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Ett skönt flöde.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP