Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andning och Liv


Vi andas in och ut

inandning och utandning

Att leva borde vara på samma sätt

inlevelse och utlevelse




Övriga genrer av eva m h
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-18 00:41



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
Otroligt goda livsråd: inlevelse och utlevelse - det ska jag försöka bära med mig! (Applåd)
2008-06-28

  Gunilla VIP
Andas rätt!
Ofta hörd
uppmaning!
Då också lättare
rätt leva!
2008-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Intryck som tar sig uttryck.
Inställning som blir utställning.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h