Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går väl över


Förut kändes allting helt annorlunda.

Glädje kändes gladare.
Sorg sorgsnare.
Stress stressigare.
Lugn lugnare.

När jag vaknade efter en natts sömn kände jag att jag hade sovit.
Smärta gjorde ondare.
Hoppet var större.
Hungern kändes starkare.

Längtan var obegränslig.
Ljuden hördes högre.
Smak och lukt kändes mer
och färgerna var starkare.



Nu är allt som en surrig sörja av likgiltighet




Fri vers av VildLilja
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 01:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du tycks ändå ha en distans till den eftersom du är kapabel att ställa denna diagnos.

Jag var med om något liknande 1986.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad