Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart vill du gå?



Inte alltid så hittar jag
dina skrattgropar i ett format stön
vad tänker du när jag inte hittar dem?


Inte alltid så kan jag känna din hud
formas efter skaren utanför vårt fönster
vart finns du när jag inte känner det?


vart tar du vägen
när jag mest behöver dig
mer än hudnära?


Vart tar du vägen
när jag behöver dig
att vilja vara mer än hudnära


med mig?




Fri vers av VildLilja
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-18 06:16



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger tankar för de verkligheter vi är i och passerar, in i och ut igen, i möten och avsked !!
2008-08-12

  Carola Zettergren
Underbart snyggt om saknad efter närheten!Applåder!
2008-07-02

  papessa
en ofta förekommande fråga skulle jag vilja påstå, var är den person när man mest behöver den, dom kanske känner det på sig och flyr fältet, eller inte vågar, eller inte kan, eller så är dom helt enkelt oempatiska.....
2008-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Ja, vart tar mäniskor vägen? In i sig själva, kanske...
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad