Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vi

Tätt omslingrade
du och jag..
vill inte släppa taget
om din ljuvlighet
ditt varma..
som pressar mot mitt hjärta
starkare och starkare slår
kärlekens hjärteslag för dig..
jag och du ostörda..
vår egen värld av lycka
kärlekens tid av stillhet..
för varandra i närhetens ögonblick




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-20 14:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Vår egen värld av lycka\".

Tänker ånyo på Mikael Wiehes sång där han sjunger att NU kan han gå ut och möta världen, nu när han har vilat i famnen...
2008-06-22

    vide
kärlek ger längtan till närhet i stillhet... vackert diktat!
2008-06-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
såååå
underbart ljuvlig...
kb
2008-06-21

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2008-06-20

  Havsbris
***starkare och starkare slår
kärlekens hjärteslag för dig..
jag och du ostörda..
vår egen värld av lycka***

precis vad jag känner just,
ibland undrar om du kan
läsa mina tankar, många av
dina pärlor handlar om det
jag _going through_ ;o)

så intressant, det händer
med anna vän också! undrar
bara...

ja, *bara vi* räcker och är
det livet handlar om...
stäng världen!! ;o)

tack ;o)
2008-06-20

  aol
underbar poesi om närhet
2008-06-20

  Sladjana Zubcevic
\" jag och du ostörda..
vår egen värld av lycka
kärlekens tid av stillhet..
för varandra i närhetens ögonblick \"

V A C K E R T
2008-06-20

  Teresia Ridell
Vackert !!!!
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP