Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Z

Dina löften finns kvar i mina tankar
ord som sveper sig runt min hud med en rysning
Som din kyss lämnat sin värme på mina läppar
som dina ögon suger tag i min själ, binder mitt hjärta, river ut mitt inre.




Fri vers av joanna
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-07-04 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna