Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De olika färgerna motsvarar alla chakran i hela kroppen,
(Vattenfallet skrev jag om 2/7)



Tänk om jag kunde få måla din kropp i chakrans alla färger


Tänk att få måla dig med röd färg
måla bort dina depressioner
ta fram din trygghet


Tänk att få måla dig med orange färg
måla bort dina skuldkänslor
ta fram din levnadsglädje


Tänk att få måla dig med gul färg
måla bort din rädsla
ta fram din tillit


Tänk att få måla dig med grön färg
måla bort din bitterhet och sorg
ta fram din kärlek och förlåtelse


Tänk att få måla dig med blå färg
måla bort ditt beroende och fördömande
ta fram din vilja och självförverkligande


Tänka att få måla dig i lila färg
måla bort dina känslor av otillräcklighet
ta fram känslans intelligens och din sanning


Tänk att få måla dig med vit färg
måla bort din själanöd
ta fram din tro, andlighet och livsmod


Tänk att sedan ta med dig till Vattenfallet
i skogen utan namn
och låta dig renas av helgat vatten




Fri vers av Nic
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-07-05 00:43



Bookmark and Share


  Almaz
Underbart vackert och tankfullt skrivet, med denna välvilja för någon.. Ja, visst önskar man ibland att man kunde göra något för sina nära, som verkligen hjälper, när de mår dåligt!

Slutet knyter ihop säcken otroligt fint, speciellt då om man även läst din vackra dikt om vattenfallet..!!! Mina mungipor står vid öronen nu.. Finfint! *ler*
2005-07-05

  Jojo
Jättesnyggt, vackert och fyllt av känsla och omtanke. Sista stycket förhöjer läsningen ytterligare!
2005-07-05

    Göte Holmlund
ser de senaste decenniernas lättare kulörer mot den mäktiga fonden av de klarlackade fejderna
2005-07-05

    Absint
tänkvärd, krävs en snabb lutare här,,
Duet i detta är objektet, farligt att då måla sin viljad önskan på redan öppet fönster,
tvärtomet kanske;om det är bilden av något och önskan av något som du med din själ vill åstadkomma, för lyckans skull,annat då i dager..tveksam;men önskan finns. du kan bättre..3½ men får halva plus för delgivandet:)
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic