Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

 

blinkande mörker

(utan gräns)



strax innan -

fågelsång


för ett tidningsbud




Fri vers av sister mary
Läst 459 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-23 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, ett tidningsbud får vara med om många gryningar... Det är nog det bästa med den sortens jobb!
2009-01-30

  © anakreon VIP
Som gryningens Skagerack - utanför mitt fönster.
Carl-Erik
2009-01-08

  Tabes
Gillar texter där jag kan känna lukten och höra ljuden. Denna hör dit. Väl diktat!
2008-10-01

  Göran P Rödholm
Klockrent avlyssnat. Jag gillar parentesen och det lakoniska i dikten.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary