Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som katten kring het gröt


eller bara som en människa
kring en annan het människa




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 09:22



Bookmark and Share


  Quasimodo
Träffande och kort för detta !!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious