Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanhända blir det regn





det kommer tankar
med tårar i

du vackra sommar
vad det gör ont


med tårar i sina tankar




Övriga genrer av Bim
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 10:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar text.
Applåd!
2008-06-19

  Rachel Roth
den här texten når mig där tårar finns...
och jag tycker om den..
2008-06-19

    Satusilmät
Vemodigt och vackert skrivet.
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim