Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var noga med att det skulle vara fint



Så mycket disk
sa han
och nickade
mot diskbänken



hon tittade upp
från boken

reste sig lojt
ställde sig vid bänken

han hörde hur det klirrade
av bestick och annat


vad gör du
sa han frågande


ett stilleben ser du väl
sa hon

satte sig nöjd och fortsatte läsa




Övriga genrer av Bim
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fniss i hjärtat blev denna! Glad midsommar!
2008-06-20

  Bibbi VIP
Otroligt bra.
Applåd!
2008-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det blev kanske
en tavla, något
uppbyggligt vackert...
Det gäller att kunna
se det sköna...
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Bim