Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I radioskugga


Min vän \"Agda\" ringde mig idag

Plötsligt försvann hon

När hon återkom sa hon \"måste hamnat i radioskugga\"

\"Det har du alldeles rätt i \" sa jag

Jag står här i skuggan av det stora Radiohuset




Övriga genrer av eva m h
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 19:29



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
:-)
För nära skjuter ingen hare....
kan inträffa även nära
mobilmaster.
2008-06-22

    Birgitta Wallgren
Hihi, det var väl häftigt...!
2008-06-19

  Marreb
Hehe. Du fortsätter med dina ordklurigheter. Kul. Men du glömde ett i i radio...
2008-06-19

    ingvar VIP
Roligt och fyndigt! Tala om radioskugga..
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

eva m h