Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirakel


om han bara får
vakna nykter så är det

ett av hans bästa




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-26 08:29



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Ja, tänk om det ändå vore så väl. Kors i taket isåfall.

Snyggt skriver, jag hajjar.


E
2008-06-27

  Michaela Dutius
kort och kärnfull med ett blödande innehåll
2008-06-27

  Ola Rydberg
en sanning
som nog berör många
blandannat mig
2008-06-26

  Obnoxious
Och jag tror att han är fullt möjlig att skapa sig ett sådant mirakel! Ingen tvekan alls!
2008-06-26

  jardan
OJ, den var stark
2008-06-26

  ¤Anne¤
så mycket som denna säger, så fruktansvärt bra!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP