Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Firar. Ingenting.


Har pyjamasen på mig hela dagen
går som längst till vedboden
eldar på midsommar
för att inte frysa ihjäl
ligger under täcket i soffan
Glasögon på näsan
nyhetsmorgon
vädret
reklam
nyhetsmorgon
äter soppa och vatten till frukost
firar ingenting
skaffar en vän på facebook
som jag inte känner
inte pratar med
pratar inte med någon
lyssnar på cohen cohen cohen
fötterna går både framåt
och bakåt
rastlös
Smygtittar på anorektiska skönheter
Speglar mig
läser reklam mail
skickade med personlig text
med erbjudanden speciellt till mig
dricker fyra liter vatten
kluckar i magen
blir kissnödig
tittar en extra gång på mobilen
undrar varför ingen ringer
Plockar inga blommor
binder inga kransar
spöregnet slår små hål i huvudet
Hundarna vänder i dörren
går inte ut
Väntar på åskan som kommer smygande
över grannens tak
Midsommar 2008
visst är det underbart?




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-20 09:57



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
instämmer med övriga1
2008-07-09

  Hans w-art Westlund VIP
fin
2008-06-22

    Melona
Grymt fångat och låter rätt så mysigt!
cohen, regn, vatten, soppa, och eldning...inte helt fel!
2008-06-20

  genni VIP
så rakt och naket, verkligheten för många, tack...
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious