Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stilla tankar i midsommarnatten


Du tror du vet varför

Jag gör det inte
för dina pengar
för din makt
eller för de kort du lagt

Jag gör det inte
för att blidka dig
för att få dig att älska mig
eller för att få mer

Jag gör det
för den människa
jag ser
ännu lever inom dig

i hopp om att
kunna hjälpa den
att nå ut till dig

så att du kanske
någon gång
förmår att också se mig
som någon som verkligen vill
få kunna nå fram till dig




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 690 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-21 02:29



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Det låter som kärlek...

vacker känsla du förmedlar,

en äkta närvaro.
2009-04-13

    Bodil Sandberg
Sannerligen en så varm och vacker skrivelse..jag gör det för den människa jag ser ännu lever inom dig

ett underbart bokmärke..tack
2008-09-02

  Ronny Berk
en vacker och berörande poesi som så formuleras efter tankar under årets ljusaste natt !
2008-07-04

  Leif Furstedt
Här dyker du djupt, med risk att inte nå ytan. Vackra ord...
2008-06-21

  Karin Rosberg
Mycket bra!! så är det att kunna ge utan att tvunget få tillbaka!! skön att läsa..........
2008-06-21

    Ganjasmuggling
oj..den är så...korrekt sammansatt-du har precis satt ord på vad jag försökt förklara för min psykolog i ett halvår! tack!!!!!
2008-06-21

  KristinaE
ljuva tankar i midsommarnattens ljus - att nå fram i den man är - att bli älskad .. och att älska!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP